_________________ ... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
To może jeszcze wrzucimy informację z łódzkiej trójki, która ukazała się przy okazji zlotu w Tumie?
_________________ Lubimy towarzystwo, ale nie mo?emy znie?? ludzi ca?y czas ko?o siebie. Wi?c gdzie? si? gubimy, potem wracamy i znów znikamy w diab?y.
To może jeszcze wrzucimy informację z łódzkiej trójki, która ukazała się przy okazji zlotu w Tumie?
No oczywiście! Szukaj tego!
volenti non fit iniuria!
A pewnie. Przeniesiemy do tego działu wszystkie występy i wzmianki o nas. Tylko właśnie coś nie mogę się doszukać tego wątku na forum. Jeśli masz link to podaj proszę.
Spokojnie zbychowiec, odnajdziemy wszystko i jeszcze więcej.
Tylko tak myślę, że dla każdej wzmianki możnaby zakładać nowy temat, bo w nawale tematów z czasem zginą wiadomości.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Wysłany: 2018-01-04, 22:05
Dzisiaj w Toya TV był wywiad z p. Michałem Szewczykiem. Wywiad dotyczył dorobku aktorskiego p. Michała. Przy okazji były również wspomniane nasz Zlot Templariuszowy, nasze forum oraz kilka zdjęć ze zlotu w tym plakat Oldmalarza.
Dzisiaj w Toya TV był wywiad z p. Michałem Szewczykiem. Wywiad dotyczył dorobku aktorskiego p. Michała. Przy okazji były również wspomniane nasz Zlot Templariuszowy, nasze forum oraz kilka zdjęć ze zlotu w tym plakat Oldmalarza.
Nasze działania przynoszą pozytywny skutek.
volenti non fit iniuria!
Wiek: 40 Dołączył: 25 Sie 2015 Posty: 2151 Skąd: Ciechocinek
Wysłany: 2018-01-07, 20:56
Jakby ktoś chciał obejrzeć to spotkanie z Michałem Szewczykiem, naprawdę świetnie się go słucha i ogląda: ToyaTV
Wspomnienie zlotu to kluczowy moment - Pozdrowienia dla Pana Michała !!!
Wysłany: 2018-01-07, 22:23
Barabasz napisał/a:
Jakby ktoś chciał obejrzeć to spotkanie z Michałem Szewczykiem, naprawdę świetnie się go słucha i ogląda: ToyaTV
Wspomnienie zlotu to kluczowy moment - Pozdrowienia dla Pana Michała !!!
Barabaszu jesteś nie możliwy, byłeś szybszy ode mnie. Teraz akurat leci powtórka.
Zdecydowanie! To chodząca księga anegdot, opowieści historii o największych aktorach i reżyserach powojennej Polski.
Koniecznie trzeba powtórzyć spotkanie!
volenti non fit iniuria!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum